Creació de Pàgines Web

Vicenç Llobet - WordPressUna manera força ràpida de poder disposar d’una Web, un Blog o un combinat de les dues coses és crear des d’una bona base com ara WordPress. Aquesta eina, al llarg dels darrers anys, ha anat proliferant amb força èxit tant a nivell d’espais personals com per empresa.

Aquesta plataforma permet la creació de capçaleres i peus de Web, junt amb bandes laterals per incorporar diferents elements i una gran part central per mostrar continguts. Tant permet disposar de pàgines estàtiques com tenir un apartat per mostrar un blog a mode de notícies mostrades de forma cronològica.

Es clar que el més normal del tot és que una aplicació Web disposi d’un domini personalitzat amb el teu nom, el nom de l’empresa, etc. i que disposis del teu propi hosting (espai a Internet on s’allotja la teva aplicació Web).

Sembla un munt de coses complexes i fora de l’abast de moltes persones; però en la realitat és un procés que si es segueix la corresponent metodologia, per pocs diners, ho acabes tenint.

Et puc ajudar en la creació de tota la tecnologia indispensable i la creació de la base de la teva aplicació Web. En acabat t’ensenyo els seu funcionament perquè puguis afegir, modificar o suprimir continguts.

Contacta per E-mail