Lloms de Lluç amb Ceps

Vicenç Llobet - Lluç amb Ceps

Ingredients: 4 persones

  • 4 lloms de lluç (si pot ser del cap millor)
  • 1 bossa de ceps
  • 500 gr. de brou de peix i marisc
  • 2 grans d’all
  • Un parell de branques de julivert
  • 50 ml. de vi blanc
  • 10 ametlles torrades
  • Sal
  • Oli d’oliva

Elaboració:

  • Escalfar el brou de peix.
  • Es posa a daurar els alls a trocets molt petits amb una mica d’oli d’oliva.
  • Afegir els ceps.
  • A mitja cocció s’afegeixen els lloms de lluç salats i enfarinats.
  • Es cobreixen amb una copa de vi blanc i el brou de peix.
  • Deixar coure durant 10 minuts.
  • Fer una picada amb la resta d’all, julivert i les ametlles.
  • Incorporar la picada i dexar al foc 4-5 minuts més.

Quina utilitat té aquesta publicació?

Feu clic a una estrella per valorar-la