Truita de Mongetes amb Botifarra

Vicenç Llobet - Truita de Mongetes i Botifarra

Ingredients: 4 persones

  • 8 ous de granja.
  • 200 gr. de mongetes.
  • 150 gr. de botifarra blanca (preferiblement del perol).
  • 4 grans d’all.
  • Algunes branques de julivert.
  • Sal
  • Oli d’oliva verge.

Elaboració:

  • Es treu la pell a la botifarra i es talla a daus mitjans.
  • Es pica l’all i julivert.
  • Es baten els ous, tot afegint un polsim de sal.
  • En una paella es posa oli a escalfar a mitja temperatura.
  • Quan agafa la temperatura s’hi afegeix l’all i julivert.
  • Es va remenant tot bé fins que es veu que l’all comença a quedar daurat.
  • S’inncorporen les mongetes (ben escorregudes).
  • Es cou tot plegat durant un parell de minuts remenant sovint.
  • S’incorpora la botifarra a daus i es deixa coure tot entre un i dos minuts.
  • Es retira del foc i es deixa refredar.
  • En el bol on s’han batuts els ous s’hi afegeix tot aquest contingut i es remena bé.
  • En la paella, ben neta després de l’operació anterior, s’hi posa una mica d’oli i, quan estigui calent, s’hi afegeix la mescla dels ous amb les mongetes, butifarra, alls i julivert.
  • Es deixa coure un cop per cada costat deixant la truita al punt de cocció que més agradi. A mi m’agrada una mica, només una mica, sucosa per dins.

Quina utilitat té aquesta publicació?

Feu clic a una estrella per valorar-la