Fetuccini amb Camagrocs

Vicenç Llobet - Fetuccini amb Camagrocs

Ingredients: 4 persones

  • 220 gr. de fetuccini
  • 1 pot de 200ml de nata líquida
  • 1 grapat de bolets camagrocs
  • Oli
  • Sal

Elaboració:

  • En un pot es posa a bullir la pasta amb una mica de sal i un raig d’oli.
  • De tant en tant es va remenant, perquè la pasta no s’enganxi, fins que la pasta estigui al seu punt.
  • Un cop cuita es retira del foc i es posa en una escorredera sota l’aixeta amb aigua freda.
  • Es deixa escórrer.
  • En una paella es posa un raig d’oli a escalfar.
  • Es posen els camagrocs, prèviament netejats amb aigua.
  • Es posa un polsim de sal i es van coent perquè deixin anar tota l’aigua.
  • En el mateix pot de bullir la pasta, es torna a posar la pasta, els camagrocs escorreguts i la nata líquida.
  • A foc mitjà es va remenant tot fins que la nata líquida redueix.

Quina utilitat té aquesta publicació?

Feu clic a una estrella per valorar-la