Conill amb Tomàquet

Vicenç Llobet - Conill amb Tomàquet

Ingredients: 4 persones

  • Conill trossejat. La quantitat convenient per a 4 persones; o bé tot lloms, cuixes, mescla de tot … això va segons el gust de cadascú.
  • 6-8 tomàquets madurs.
  • Mig pebrot verd i mig pebrot vermell de mida mitjana.
  • Un cap d’alls.
  • Sal
  • Oli

Elaboració:

  • En una paella es posa a escalfar oli a mitja potència.
  • Es posen els trocets de conill i un posim de sal.
  • De tant en tant es remena una mica.
  • Es dóna la volta als trocets de conill quan es veu que va quedant daurat d’una cara.
  • Quan es giren, es tira un altre polsim de sal (compte en no tirar massa!).
  • Quan ja està el conill ben dauradet per totes les bandes, es retira i es reserva.
  • Es neteja i es ratllen els tomàquets.
  • Es neteja i es tallen a dauets petits els pebrots.
  • En la mateixa paella i amb l’oli de fregir el conill s’hi posa els dauets de pebrot.
  • Es va remenant tot fins que quedin ben tous.
  • Seguidament s’afegeix el tomàquet, els dents d’all sense pelar i un polsim de sal.
  • Es deixa el foc a foc lent i es tapa la paella amb una tapadora.
  • De tant en tant es va remenant tot molt bé.
  • Quan la salsa ha quedat ben cuita, es torna a incorporar els trocets de conill per escalfar-ho tot.
  • Es remena tot bé i ja es pot servir.

 

Quina utilitat té aquesta publicació?

Feu clic a una estrella per valorar-la