Blogs i Xarxes Socials

Vicenç Llobet - Blogs i Xarxes Socials

L’expansió de les noves tecnologies, l’aparició de la Web 2.0 cap a finals del 2006 –que va directament associada amb les aplicacions que faciliten la compartició interactiva d’informació–, motiven a que més d’un/a s’engresquin en la possibilitat de disposar d’un perfil a una o diferents xarxes socials.

Actualment, entre les més comuns, es poden trobar: Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, Flickr, Instagram, Pinterest, etc.  Però, per a què serveix exactament cadascuna d’elles? Com es pot crear un perfil d’una manera segura evitant la invasió de la privacitat? Què és correcte i què no és correcte?

D’altra banda també existeixen unes quantes aplicacions 2.0 que permeten a tot usuari d’Internet poder crear el seu propi blog per compartir tot tipus d’informació audiovisual i/o escrita. Aquests són els famosos blocs.

Actualment, entre els més coneguts i fàcils de gestionar per qualsevol usuari, s’hi poden trobar el Blogger de Google, el Google Sites o, si es necessita una eina una mica més sofisticada, llavors podem trobar WordPress. Totes elles s’ús totalment gratuït. Un exemple és aquest blog, amb el que estàs llegint aquest article, que està desenvolupat totalment amb WordPress.

Et vols apuntar a aquests reptes?

Contacta amb mi per poder-te assessorar.

Vicenç Llobet Sánchez - ContactePrem la icona per contactar amb mi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *