Formació

Vicenç Llobet - Formació

Amb l’abaratiment de costos i la gran oferta de mercat en equips informàtics és molt fàcil trobar a qualsevol llar un o més ordinadors.

Però tenir un o varis ordinadors poden fer plantejar a més d’un/a reptes importants en quan a quin sistema operatiu és millor? Windows 7, Windows 8, Windows 10? I … un cop decidit quin sistema s’implementa per fer córrer les diverses aplicacions informàtiques, com s’utilitza aquest per executar les coses més bàsiques d’una manera òptima? Quina és la millor manera d’emmagatzemar i ordenar els continguts? Com es poden protegir? Si un mateix ordiandor l’utilitzen diverses persones, quina privacitat hi té cadascú? Com navegar per Internet d’una manera segura? Comerç electrònic, quines oportunitats i amenaces comporta? Com comprar de forma segura?

Quin paquet ofimàtic cal instal·lar i com s’utlitza per generar documents, fulls de càlcul, presentacions, etc.? Com es poden crear plantilles i guies d’estil? Com es poden protegir?

Quina eina de correu electrònic és millor per a cada necessitat i com s’utilitza? I la gestió de recordatori d’events o cites? I els contactes?

Com funciona l’emmagatzematge al núvol? Quins són els més adequats?

I si es vol disposar d’un blog? Quins són els més apropiats i fàcils de gestionar per afegir, modificar i/o eliminar continguts? És fàcil disposar i mantenir un canal de vídeo a YouTube?

Contacta amb mi per poder-te assessorar.

Vicenç Llobet Sánchez - ContactePrem la icona per contactar amb mi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *